Rosengårdens gårdbutik og røgeri
image description

Menu efterår/vinter 2019

Forretter:

  • Tapas af Rosengaardens røget laks med safran aioli og fennikel cruditee
  • Bagt laks med seafoodcocktail,mangosalsa og krydderdip
  • Kalvecarpaccio med parmesanflager,ristede pinjekerner og løvstikkepesto

 
Hovedretter:

  • Filet af dansk ungkvæg med grøn peber og dijon topping
  • Lamme coulotte marineret i olivenolie med hvidløg og rosmarin
  • Braiserede svinekæber med kartoffel og rodfrugtsmos


Salater:

  • Bagte vinterrødder på hjertesalat med honning vinaigrette
  • Nordisk salat med kål ,fennikel og figen.

Kartofler:
  • Petit kartofler i krydderolie med timian
  • Gratinerede kartofler med porrer og løg


Desserter:

  • Fransk chokoladekage med mælkechokoladeganache med saltflager
  • Chokoladepavlova med vanillecreme , toppet med bær og revet chokolade
  • Blommetrifli med crunch af kammerjunkere , mandel og hvidchokolade


3 retter incl. 2 salater

kr. 295.- pr. couv
Hjemmebagt brød med aioli kr. 20.- pr couv.

Vi kan tilbyde både veganske og vegetariske anretninger til menuen.
​​​​​​​