image description

Rosengaardens klassiske julefrokost

  • Marinerede hvide sild med løg og kapers og hjemmerørt karrysalat
  • Kryddersild med dild
  • Rejesalat med citron mayo
  • Stegt rødspættefilet med citron og remoulade
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Kamsteg af dansk gris med hjemmelavet rødkål
  • Medister og glaseret skinke med grønlangkål
  • Danske oste med kompot af pære og abrikos
  • Ris a´la mande med kirsebærsauce
    Brød og smør


Kr. 275.- pr couv


Rosengaardens juletapas
 

  • Rosengaardens hjemmerøgede laks som carpaccio med syltet agurk og rygeost
  • Spinat blinis med vores egen varmrøgede laks og karsecreme
  • Marinerede tigerrejer på grøntsags cous cous
  • Kylling og foie gras terrine med chutney af tomat og squash
  • Krydderstegt andebryst på karameliseret vintergrønt
  • Danske økologiske oste med sødt og sprødt
  • Fransk chokoladekage med mælkechokoladeganache og saltflager
    Brød og aioli


295.- pr. couv

Vi kan tilbyde både veganske og vegetariske anretninger til menuen.

For bestilling: Ring Tel.: +45 40274662 eller skriv Email: kontakt@rosengaardens-gaardbutik.dk