Rosengårdens gårdbutik og røgeri
image description

Efterår / Vintermenu 2020 / 2021

Forretter:
Tapas af rosengårdens laks
Tatar-canneloni-varmrøget –mayo
****
Carpaccio af vores koldrøgede laks , picklede agurker og krydder creme fraiche
Charcuteribræt
*****
Serrano-bresaola- coppa de parma, syltede rødløg , cornichoner og solkyssede
tomater

Hovedretter:
Helstegt Filet af dansk ungkvæg
Rosastegt krondyrfilet
Rosmarin marineret lammecoulotte
Salater:
Spidskål salat med øko æble og valnød
Bagte vinterødder i honning med figner og ristede græskarkerner

Dessert:
Klassisk italiensk tiramisu med marsala og kakao
Creme brülee med vanilleis
Blommetrifli med hvidchokolade knas og vanillecreme
Pris pr couv.

 


kr. 345.- pr. couv

Brød og aioli - Pr couv.15.-