
Forår / Sommer
Forretter 3 forskellige:
Hovedretter 3 forskellige::
Dessert:
- Tapas af rosengårdens laks
- Tatar-rilette-varmrøget, små salater, grillede grønne asparges
- Aioli,brød
- Charcuteri bræt
- Coppa de parma- fanøskinke- sortfod
- Grønne tomater , salte mandler og trøffelaioli og brød
- Carpaccio af dansk kalv , basilikum pesto, soltørrede tomater,ristede pinjekerner
- Parmesanflager,brød
Hovedretter 3 forskellige::
- Confiteret hopballemølle kylling, farseret bryst som ballontine med lufttørret skinke
- Helstegt filet af dansk ungkvæg
- Rosastegt krondyrfilet
Vælg mellem: - Nye danske kartofler i krydderolie
- Cremet kalveskysauce med tomat og dijon
- Sauterede sæsongrøntsager
- Spidskål salat med æble og pære
- Hjertesalat med tomat , avocado og mozzarella
Dessert:
- Gateau marcel med hindbærsorbet og frugtpure
- Rabarbertrifli med vanillecreme og knas af kammerjunkere, mandler og hvidchokolade
- Pavlova med vanillecreme og sæsonens bær , drysset med chokoladespåner
3 retter kr 345.- pr. couv
Vælg forret –hovedret –dessert
Tilbehør kan evt tilrettes individuelt.