Rosengårdens gårdbutik og røgeri
image description

Forår / Sommer

Forretter 3 forskellige:
  • Tapas af rosengårdens laks
  • Tatar-rilette-varmrøget, små salater, grillede grønne asparges
  • Aioli,brød 
     
  • Charcuteri bræt
  • Coppa de parma- fanøskinke- sortfod
  • Grønne tomater , salte mandler og trøffelaioli og brød
     
  • Carpaccio af dansk kalv , basilikum pesto, soltørrede tomater,ristede pinjekerner
  • Parmesanflager,brød


Hovedretter 3 forskellige::
  • Confiteret hopballemølle kylling, farseret bryst som ballontine med lufttørret skinke
  • Helstegt filet af dansk ungkvæg
  • Rosastegt krondyrfilet
    Vælg mellem:
  • Nye danske kartofler i krydderolie
  • Cremet kalveskysauce med tomat og dijon
  • Sauterede sæsongrøntsager
  • Spidskål salat med æble og pære
  • Hjertesalat med tomat , avocado og mozzarella


Dessert:
  • Gateau marcel med hindbærsorbet og frugtpure
  • Rabarbertrifli med vanillecreme og knas af kammerjunkere, mandler og hvidchokolade
  • Pavlova med vanillecreme og sæsonens bær , drysset med chokoladespåner
 


3 retter kr 345.- pr. couv

Vælg forret –hovedret –dessert
Tilbehør kan evt tilrettes individuelt.