Rosengårdens gårdbutik og røgeri - Laks, aioli, Serrano skinke, grønt, filet, lammecoulotte, salat, feta, asparges, frugt, kartofler, vanilie, chokolade, rejer, pølser, pavlova, blomkål, mozzarela, makron, chip, grønt, seafoodcocktail
image description

Menu efterår/vinter

Forretter
Trio af hjemmerøget laks, safran aioli og fenikkel cruditee
Koldrøget-varmrøget-mousse,sprød chip og kryddergrønt
Bagt laks med seafoodcocktail, mangosalsa og krydderdip
Spansk serrano skinke med grillet grønt og melonsalat
 
Hovedretter
Helstegt filet af dansk ungkvæg
Hvidløgs marineret lammecoulotte
Basilikum farseret franske unghanebryster

Salater
Cous cous salat med soltørrede tomater ,feta og grillede asparges
Spidskålsalat med æbler og tørrede tranebær i cremet dressing
Avocado og hjertesalat med frisk mozzarella og tomat
Blomkålsalat med karse og hasselnødder og tørret frugt

Kartofler
Små nye kartofler bagt med hvidløg og timian
Gratinerede kartofler med porrer og løg

Desserter
Fyldig chokoladebrownie med vanilleis og frisk frugt
Chokolade pavlova med vanillecreme og bær toppet med revet chokolade
Rabarbertrifli med makron og sødlig mascarponecreme


Vælg 1 forret , 1 hovedret og 1 dessert

kr. 250.- pr couv.

Incl. 2 salater efter eget valg og 1 kartoffelret
Lækkert hjemmebagt brød med dip kr 15.- pr couv.

____________________________________________________________________
 

Rosengårdens gourmet buffet


Tapasforret
Lakse canneloni med urtecreme
Varmrøget laksemousse med små salater
Stegte kæmperejer med chorizo
Bresaola med hjemmerøget friskost
Fennikelpølse med cornichon
Snack pølser
Pesto-humus-aioli

Hovedret
Helstegt dansk ungkvæg
Salat med cous cous,feta og grillede grønne asparges
Cremet spidskål salat med æble
Små nye kartofler i hvidløg og timian
Kalveskysauce med touch af dijon og tomat
Sauteret forårsgrønt

Dessert
Pavlova med vanillecreme ,bær og frugt toppet med revet chokolade
 

Kr. 265.- pr couv.

Lækkert hjemmebagt brød med dip kr 15.- pr couv.
____________________________________________________________________


Rosengårdens deli buffet


Portionsanrettet forret
Trio af laks fra eget røgeri med petit salater og aioli
Kalvecoulotte med peber topping
Blomkålsalat med karse , søde tranebær og nødder
Hjertesalat med semidried tomater,mozzarela og revet parmesan
Marinerede nye kartofler med forårsløg ,rødløg og dijon
Bær trifli med makron og vanillecreme.
 

Kr. 195.- pr couv.

Lækkert hjemmebagt brød med dip kr 15.- pr couv.
____________________________________________________________________